logga Hem Galleri Utrustning Om Linda

Hej, vad kul att Ni hittade hit!

Jag heter Linda Olsson och är 22 år och bosatt utanför Malmö. Min passion för fotografering kom tidigt och jag köpte min första systemkamera, en Canon 400D, år 2007. Den blev under 2012 utbytt mot en Canon 7D.

Till gymnasiet valde jag Media, med inriktning reportagefotograf, där hade jag ca 8 veckors praktik på Ystads Allehanda fotoredaktion. I skolan hade vi ett sammarbete tillsammans med Egmont där vi fick producera en bilaga, Moget, som publicerades tillsammans med musikmagasinet OKEJ!

År 2011 åkte jag sverige runt och fotograferade studenter för Estate Europe. Samma år började jag även jobba för Musicstage.se och det ger mig
möjligheten att kombinera mina största intressen, fotografering och musik! Under Galleri -> Reportage hittar du några andra utav mina uppdrag genom åren, kika gärna!

Om du har ett projekt i åtanke, tveka inte att kontakta mig för att diskutera ideér, jag har öppen för alla förslag. Älskar nya utmaningar och strävar alltid att utvecka, både mig själv och min fotografering.

Ser fram emot ett framtida sammarbete tillsammans med Er!
Linda Olsson

Lindaolssonfoto@yahoo.se 070/2782958 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ©Linda Olsson